Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Съвсем скоро ще е: НОВ ВНОС ,перфектна , без удари и т.н
    Че тя колата е идеална. Като гледам предния капак дори си ляга безпроблемно без луфтове. Броня, фарове, радиатори и е готова. Те половината неща може и в багажника да са.

За мен такъв автомобил е много повече за предпочитане и шанса да е читав е много по-голям, от колкото напудрена кола на 350 000км вкарана в нормален вид.
    www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
      Че тя колата е идеална. Като гледам предния капак дори си ляга безпроблемно без луфтове. Броня, фарове, радиатори и е готова. Те половината неща може и в багажника да са.

За мен такъв автомобил е много повече за предпочитане и шанса да е читав е много по-голям, от колкото напудрена кола на 350 000км вкарана в нормален вид.
      E може , ма може и да не са , + това поне 250-300к+ е като видях състоянието на волана и интериора вътре . Скоро ще видим как ще е напудрена .
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Mоже, ти снимка си качил една де, вътре няма, но волана при Alfa Romeo и Fiat не е бил никога адекватен на километрите.

Comment

Mоже, ти снимка си качил една де, вътре няма, но волана при Alfa Romeo и Fiat не е бил никога адекватен на километрите.
          При Ауди същото положение....даже някой компоненти по зле...ай стига празни приказки....)

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:32 ----------

Почти всички автомобилопроизводители използват едни и същи фирми за определени детайли в цял свят....в Италия правят брони, Чехия еди какво си, Индонезия фарове, дори в България правят електроника и т.н...да не говорим за Китай...и това за първоначално вграждане....

---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:39 ----------

ShoxXx....мисли глобално бе момче....що за изказване изтърси.....

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

След 1995 година всичко произведено е леш след петата година най късно....не само автомобили, а всякаква техника....качеството не е за предпочитане....просто мода ....е това е истината в търговията напоследък...
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Що даваш за пример Ауди? Ако искаш да ме засегнеш нещо ежедневната ми кола е БМВ, ама аз не съм тук да засягам някого и да меря пи*шки. "Бе момче" повече върви в разговорите в семейството си да го използваш. Аз боравя с факти и което е така е така. Ако нямаш личен опит - просто провери нещо преди да нападаш.

Comment

Що даваш за пример Ауди? Ако искаш да ме засегнеш нещо ежедневната ми кола е БМВ, ама аз не съм тук да засягам някого и да меря пи*шки. "Бе момче" повече върви в разговорите в семейството си да го използваш. Аз боравя с факти и което е така е така. Ако нямаш личен опит - просто провери нещо преди да нападаш.
              Ау....нещо май се засягаш....що за комплекс.....не те нападам...просто споделям...опит сигурно имам малко пожече от теб.....не само с годините....мамин синко....о извинявай мамин синко е обращение за в къщи... както каза.....сорри....примера с ауди е заради аватара ти...а и знам, че си му фен....само толкова....не знаех, че имаш кола за всеки ден, но ти наблегна да го изтъкнеш....))....няма лошо, вземи си един голф да ходиш с него до тоалетна....
              Сподели фактите.....тоез сравни някой неща....да влезне в темата след ненужната полемика....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Здравейте, колеги. Напоследък съм хвърлил око на Алфа Ромео и искам да си купя една. Бюджетът ми е около 2500лв. Харесва ми модела 156, много четох, много гледах и харесах една. Мисля да отида и да я погледна, как ви се струва:
                https://www.olx.bg/ad/alfa-romeo-156-ID6M2MJ.html

Comment

• Ми по тези снимки не може да се каже много... но е твърде скъпа за това което предлага.
                  Слабо моторче, много километри, и годината е 97ма.

Аз си взех 2.0тс за същите пари преди една година, с газова и 8 хубави гуми. В подписа ми има снимки.
                  156 2.0TS

Comment

• На много хора звънях с коли пуснати 2000-2200 и всеки ми казва малко има тук за смяна, малко тропа, ама е едно тампонче, а от това, което чета "това едно тампонче" излиза 150лв, за това гледам една идея по-скъпи коли. Предполагам, че ще ми отбие малко при пазарлъка. Г/д колко реално струва този двигател и тези подобрения, които е направил? А по халогените ли се познава коя година е колата?

Comment

• Не виждам да е правил някакви подобрения.

Иначе 1.6 е било ОК да си вземеш нов, когато е имало разлика в цената от 5-6000 евро.
                      Сега вече няма смисъл, щото и ремъците, и свещите, и вариатора, и разхода, всичко му е като на 1.8 и 2.0, но е доста по-слаб.

А перфектна кола никой няма да ти продаде. Винаги има какво да се прави.
                      Аз моята я взех за 2400, налях към 800 досега и още има какво да се желае.
                      156 2.0TS

Comment

• мерси, колега гледам нещо фаровете е сменил, спойлер, джанти. от тука от там като ги събереш става сума. разговарях с момчето току що и каза, че няма проблем да я закача на диагностика или да я види майстор и да я пробам. Каза, че наистина няма какво да се сменя, защото бил манияк на тема автомобил. Питах за вариатор-не трака, питах дали гори масло-не гори, питах тропа ли-каза абсурд.
                        По казаното бих я купил, ако е така, но много ме плашат мненията за туин спарковете,
                        Нека и някой друг даде мнение. До сега не съм карал дизел и не знам как да позная дали е затръгвал маховик, турбо и т.н., а и много трудно ще намеря JTD в това състояние за такива пари.

Ще помоля и някой друг да ме посъветва дали си заслужава, моля, че тук е най-правилното място да поискам експертно мнение!

Comment

• Накарай го поне едни снимки на салона(седалките) да ти прати, да знаеш дали да се разкарваш.
                          Ако е в добро състояние и не те баламосва много по телефона може и да си заслужава.
                          156 2.0TS

Comment

• Каза, че няма специално на седалките, но утре ще ми снима. Само тази имал на телефона в момента:
                            Click image for larger version

Name:	IMG_20161115_080354.jpg
Views:	3
Size:	97.0 Килобайта
ID:	2347974

Comment

• Ако искаш да караш напомпан дизел, продават една 145ца с 2.4 за 3000 лева. Колата е 260 к.с. на колелата и 600 нм. Ако имаш интерес потърси Radostin Ivanov във фейсбук и ще я видиш.
                              Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
                              Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от alfagulia Покажи съобщение
                                Здравейте, колеги. Напоследък съм хвърлил око на Алфа Ромео и искам да си купя една. Бюджетът ми е около 2500лв. Харесва ми модела 156, много четох, много гледах и харесах една. Мисля да отида и да я погледна, как ви се струва:
                                https://www.olx.bg/ad/alfa-romeo-156-ID6M2MJ.html
                                https://www.facebook.com/dddimitrovvv?fref=ts Това е момчето свържи се с него , и той е пич , и колата е ок
                                Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
                                X